Afholdte udstillinger i 2021

27. marts -

24. oktober 2021


170 års vadehavskunst på Fanø

170 års vadehavskunst på Fanø

 

På Fanø har billedkunstnere - enkeltvis og i grupper - gennem generationer beriget øen med deres kunst. Deres værker er blevet skabt i et samspil med øen i ca. 170 år.

Museets faste samling har billeder lige fra marinemalere som C.F. Sørensen og Viggo Fauerholt til værker af nulevende kunstnere bosiddende på Fanø.


Udstillingens billeder er delt op i følgende temaer


  1. Skibsbilleder
  2. Fascination af naturen
  3. Kulturliv/ folkeliv
  4. Turisme/ badeliv

20. august –

24. oktober 2021


Heinrich Dohm

Heinrich Dohm


Heinrich Dohm kom til Fanø i begyndelsen af 1900-tallet, hvor han købte hus i Sønderho og malede her inspireret af naturen og kulturen. Han var en betydelig portrætmaler og blev for alvor kendt for sit billede af Kong Christian den 10. der på den hvide hest rider over grænsen ved Genforeningen i 1920. Museet har lånt mange billeder fra private, så derfor vil udstillingen især vise disse, men naturligvis sammen med nogle fra samlingen.

11. september –

24. oktober 2021


Silhuetter af kvinden i vinden


Isabel Berglund

Silhuetter af kvinden i vinden


Fanø Kunstmuseum glæder sig til at præsentere den dansk og internationalt kendte tekstilkunstner Isabel Berglund. Udstillingen og udførelsen af udstillingen vil udelukkende komme til at foregå på Fanø Kunstmuseum på grund af COVID 19. Ved bidrag fra workshopdeltagere vil værket, stille, roligt og poetisk være under forandring i løbet af udstillingsperioden.